Internet Marketing Gids
Image default
Artikel marketing

Werkkleding bij Workwear24

Bedrijfskleding bij Workwear24

Workwear24 levert meerwaarde in goed passende bedrijfskleding. Bedrijfskleding op maat staat voor ons synoniem voor werkplezier. Zowel in uitstraling, (veiligheids)eisen én uitstekende en comfortabele pasvorm. Workwear24 staat ook betaalbare werkkleding voor ZZP’ers en organisaties met personeel. Dat kunnen wij beloven dankzij de keuze uit A- en B-merken, de optie om kleding te bedrukken of borduren, een ruime keuze in veiligheidskleding en uitvoerige mogelijkheden om per medewerker de kleding op maat te leveren via een zeer toegankelijk online portal.

Uitstekende betaalbare werkkleding voor iedere ondernemer

Zoals gezegd heeft Workwear24 een plezierige werkdag hoog in het vaandel staan. Dat is zeker niet zonder een professionele uitstraling, goede maatwerk werkkleding dat voldoet aan de nieuwste (veiligheids)eisen en uitstekende pasvorm dat gegarandeerd wordt door kleding van hoogwaardig materiaal. Het is goed om te weten dat Workwear24 voor ieder budget en voor iedere oplage voor je graag aan het werk gaat. Met meer dan 15 jaar ervaring in bedrijfskleding hebben wij in de tussentijd een goede selectie kunnen maken met leveranciers en voorkeursmerken – zowel A- als B-merken – (bijvoorbeeld Maxguard werkschoenen) uit binnen- en buitenland waardoor wij altijd iedereen gegarandeerd van de juiste oplossing kunnen voorzien. Kortom: Wij bieden een aanbod dat altijd aansluit bij het budget, oplage én gewenste uitstraling.

Bedrijfskleding bedrukken of borduren

Zorg ervoor dat medewerkers met de hoogst mogelijke uitstraling erbij lopen, en laat bedrijfskleding bedrukken of borduren voor een professionele look. Dat kan op wekrshirts, werk jassen, werkbroeken, sweaters en overhemden. Denk bijvoorbeeld aan een logo, een slogan of kreet of boodschap. Werkkleding dat bedrukt of geborduurd is wordt vaak onderschat. Het is een onmisbare onderdeel van de bedrijfsmarketing en maakt van je personeel een professioneel uithangbord. Het zorgt voor herkenbaar, vertrouwen en straal kwaliteit uit.

Werkkleding voor de meest gangbare branches

Als ondernemer heb je het al druk genoeg, dat weten wij al te goed bij Workwear24. Daarom hebben wij op onze online webshop de meest voorkomende branches ingedeeld met daarbij de meest relevante en verkochte artikelen. Zo maken wij het in één klap makkelijk wat je nodig hebt voor je organisatie. Denk hierbij aan werkkleding voor de bouw, kleding voor de zorg, werkkleding voor de horeca en kleding voor schilders/stucadoors. Bij ieder product vermelden wij duidelijk de veiligheidstoepassingen, keurmerken en normeringen en de kwaliteit van het kledingstuk. Je kunt zeer eenvoudig online bestellen met iDeal of Paypal, dat altijd over een veilige verbinding plaatsvindt. Ontevreden over het kledingstuk of past het kledingstuk niet? Dan is retourneren nooit een probleem.

Offerte op maat bij grote aantallen

Onze kracht is dat wij snel kunnen schakelen en contacten hebben met leveranciers uit de hele wereld. Zoekt u een partner voor een grote order? Neem dan rechtstreeks contact op voor een voorstel op maat. Hoe groter de inkoop, des te scherper wij de prijzen kunnen aanbieden aan onze klanten. Wij maken graag een voorstel op maat.

Voor alle andere vragen is het altijd mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van Workwear24. Wij staan je graag te woord.

https://www.werkkleding-workwear24.nl/