Internet Marketing Gids
Image default
Eten en drinken

De lekkerste smaken voor de lekkerste aardappelchips

De smaak van de lekkerste en duurzaamste aardappelchips is het belangrijkste uitgangspunt van de Hoeksche Chips. Voortdurend wordt er gezocht naar de juiste en natuurlijk ook de lekkerste smaken voor de chips. Hierbij worden de natuurlijke en duurzame ingrediënten zorgvuldig geselecteerd. Uit deze selectie zijn twee ‘Smaak van het seizoen’ varianten ontstaan: Hoeksche Chips Tuinkruiden en Hoeksche Chips Sweet Chili & Lime. De Tuinkruiden-variant is een verrukkelijke chips gekruid met diverse kruiden en verschillende specerijen, zoals onder andere paprikapoeder, zeezout, cayennepeper, tomatenpoeder, uienpoeder en knoflookpoeder. Een heerlijke smaak voor de lekkere, warme zomermaanden.

Een chipssoort met een verfrissende zoete smaak

De Hoeksche Chips Sweet Chili & Lime is een chipssoort met een lekkere verfrissende zoete chilismaak. De aardappelchips is gemaakt van alleen de beste aardappelen en is gebakken in een duurzame zonnebloemolie. Ze zijn geteeld, geoogst en gebakken op de boerderij en zijn verpakt in een chique zak. De smaak is zoet, maar zeker niet overheersend. De aardappelchips is vrij van lactose, gluten en conserveringsmiddelen. Een bijzondere chipssmaak die u minstens een keer in uw leven geproefd moet hebben. U wilt deze unieke smaak namelijk niet missen!

Bestel nu de chips via een zakelijke bestelling

De exclusieve smaken van Hoeksche Chips zijn zowel online via de webshop als op verschillende verkooppunten door het hele land te verkrijgen. Ook is het mogelijk om de chips via een zakelijke bestelling te verkrijgen. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen, is een account aanmaken. Als bedrijf zijnde kunt u dan direct via de webshop een bestelling plaatsen. De minimale afname voor bedrijven is 4 dozen. Ook kunnen de bestellingen alleen in viervoud plaatsenvinden (4, 8, 12, etc.). Om contact op te nemen kunt u hiervoor het beste het contactformulier invullen of een e-mail sturen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie terug van deze ervaren specialisten.

https://hoekschechips.nl/