Internet Marketing Gids
Image default
Eten en drinken

Trakteer je collega’s op de lekkerste broodjes van de beste lunchroom in Doetinchem

Wil je jouw collega’s eens in het zonnetje zetten tijdens de lunchpauze? Hen bedanken voor al het harde werk en de uitstekende inzet? Kies er dan voor om broodjes te laten bezorgen voor de lunch! Wanneer je werkt in Doetinchem heb je geluk, je kunt dan namelijk broodjes bestellen bij lunchroom Station AlexSander. Deze lunchroom is gevestigd op het station van Doetinchem, wat het de ideale locatie maakt om klanten in de wijde omgeving van een smakelijke lunch te voorzien. De broodjeszaak bezorgt dan ook heerlijke, verse broodjes in de regio aan zowel zakelijke als particuliere klanten!

Wat voor broodjes kan ik bestellen?

Voordat je een lunch regelt met broodjes van deze lunchroom in Doetinchem voor je collega’s of een andere gelegenheid op kantoor, wil je natuurlijk eerst weten wat het assortiment omvat. Het aanbod aan broodjes van Station AlexSander is zeer uitgebreid. Je kunt er terecht voor warme broodjes, maar met name aan koude, vers belegde broodjes tref je bij deze lunchroom in Doetinchem een breed aanbod aan. Het assortiment omvat onder meer broodjes met zalm(salades), vlees en natuurlijk groenten, zoals een broodje gezond. Er is dus eigenlijk voor iedereen wel wat wils verkrijgbaar. Wanneer je als bedrijf binnenkort een keer broodjes wilt bestellen, is het bovendien mogelijk om eerst een proefpakket aan te vragen. Ze begrijpen het in deze lunchroom namelijk goed dat je eerst wilt proeven.

Bestel direct of vraag eerst een proefpakket aan

Wil je op korte termijn een lunch op werk organiseren? Bestel dan direct je broodjes naar keuze via de website van Station AlexSander. Dien je over een langere tijd pas een lunch te regelen en wil je eerst proeven? Vraag dan een proefpakket aan bij deze lunchroom in Doetinchem. Je vindt de mogelijkheden hiervoor tevens op de website. Natuurlijk kun je ook, wanneer je zelf zin hebt in een smakelijke lunch of een lekker tussendoortje, een bestelling plaatsen of langsgaan in de lunchroom!