Internet Marketing Gids
Image default
Internet marketing

Uitstraling is alles.

Soms hebben mensen het niet eens door dat ze het doen, maar iedereen beoordeelt een ander op hun uiterlijk, houding en uitstraling. Dat is al eeuwenlang het geval. In sommige gevallen kom je erachter dat jouw eerste indruk van iemand helemaal niet correct was, waardoor mensen jou soms erg kunnen verrassen. Maar wat kun je eraan doen om een uitstraling te krijgen die past bij jou als persoon?

Natuurlijk zijn er aspecten van je uitstraling die je zelf kan veranderen. Denk hierbij aan je houding (rechtop lopen in plaats van gebogen) en jouw kledingkeuze (indien je zakelijk wilt over komen is het beter om in een pak gekleed te zijn dan in een spijkerbroek).  Maar er zijn natuurlijk ook aspecten die je zelf niet kunt veranderen, zoals de leeftijd en uiterlijk van jouw huid en gezicht. Als je last hebt van een oud(er) uitziende huis en / of gezicht die niet (echt) fris oogt, kun je hier natuurlijk wel iets aan laten doen. Zo kun je gebruik maken van allerlei verschillende zalven en crèmepjes, maar het effect hiervan is niet lang en (vaak) niet goed zichtbaar.

Een andere mogelijkheid is het kiezen voor een liquid facelift. De effecten van een liquid facelift zijn echter slechts tijdelijk, maar deze effecten zijn wel goed zichtbaar. Een liquid facelift behandeling is een behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van ‘injectable fillers’. Dit zijn stoffen die direct in de huid worden ingespoten. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van twee verschillende soorten ‘injectable fillers’, namelijk Botox en fillers zoals Restylane / Juvéderm. Botox gaat de natuurlijke vorming van rimpels tegen en de fillers (Restylane / Juvéderm) zorgen voor meer volume op bepaalde plaatsen in het gezicht. Beide stoffen komen van nature ook voor in jouw eigen lichaam en dit zorgt ervoor dat de behandeling zo goed verdragen wordt door het lichaam.

Wilt u meer weten over een liquid facelift of een afspraak maken voor een behandeling, bezoek dan de volgende website: http://faceland.nl/

http://faceland.nl