Internet Marketing Gids
Image default
Online marketing

Wat is een interactieve video!

Online platform

Tegenwoordig is iedereen online bezig. Dat komt doordat iedereen steeds meer bezig is met het internet. Één van de grootste reden is dat Youtube hier een grote rol in speelt. Youtube wordt steeds bekender doordat bekende en onbekende mensen een youtubekanaal beginnen. De één filmt zijn leven, de ander maakt allerleukste leuke filmpjes of een programma wat je niet op tv zult vinden. Ook sociale media speelt een grote rol hier in. Veel meer mensen zijn bezig met onder andere Facebook, Instagram, Twitter etc. Om contact te houden met familie leden, vrienden op de hoogte houden van wat ze doen. Of om hun mening over bepaalde dingen te delen. Een krant lezen doet ook bijna niemand meer. Ook dat kan natuurlijk online. Vele kranten bieden hun leesvoer ook online.

Interactieve video

Doordat veel mensen op het internet te vinden zijn en niet zo veel naar tv kijken of kranten lezen. Worden bepaalde dingen gemist. Daarom zijn bedrijven begonnen met online reclame te maken. Interactieve video is een nieuw medium. Je geeft hierdoor een kijker de keuze. De video past zich namelijk automatisch aan op de gebruiker. Een groot voordeel hiervan is dat je boodschap altijd relevant is. Het opent een gehele nieuwe wereld waarin jij, de kijker centraal staat. Door overtuigende en activerende kracht te combineren krijg je een krachtige reclame en persoonlijk. Je wilt de kijker zo lang mogelijk bezig houden en je wilt dat zij je video helemaal bekijken. Door het dialoog aan te gaan met de andere kant, de doelgroep, krijg je een interactieve beleving.

Kennis

Interactieve video’s worden meer dan drie keer langer bekeken. Interactieve video is dus hét nieuwe marketing middel om toe te passen in je bedrijf. Je hoeft niet veel technische kennis te hebben om met interactieve video’s te werk te gaan. Het is zo ontwikkeld dat je dit als amateur ook kan maken. Het kijkgedrag analyseren is nu beter dan ooit. Tijdens het bekijken van de video’s wordt het gedrag van de kijker opgeslagen in de database. Zo kun je kijken wie en hoe vaak je video’s worden bekeken en kan je op basis daarvan je video’s maken. Via onze analytics pagina maak je het gebruik van jouw interactieve video’s inzichtelijk.

hulp

Online is er veel over te vinden en vele websites hebben speciale programma’s beschikbaar om ermee te gaan werken. Wij helpen u graag met het maken van interactieve video’s. Voor al uw vragen kunt ons bereiken op ‘natuurlijk’ social media!

https://www.ivorystudio.net