Internet Marketing Gids
Image default
Online marketing

Coderen laat je door Koenig & Bauer verrichten

Onlangs bracht jij een nieuw product op de markt, waar je al jaren je peilen op gericht had. Inmiddels is het product dan ook voorzien van een uniek etiket, waarop alle productinformatie te lezen is. Althans, je dacht dat je alles op orde had voor wat betreft de vermelding van het juiste serienummer, de houdbaarheidsdatum en de barcode, maar na een aantal kritische kopers kom je erachter dat dit toch niet geheel volgens wet- en regelgeving verlopen is. Om die reden zit je nu met je handen in het haar, omdat je op zoek bent naar een geschikte codeerder die de labelprint geheel op orde kan maken. Dan beland je op de website van Koenig & Bauer, die de ins en outs kennen van de Europese wetgeving voor codering en zeer vaardig zijn met het coderen binnen diverse toepassingsgebieden. Deze betrouwbare partner weet dan ook precies hoe jouw etiket aangepast moet worden om door de beugel te kunnen.

Hoe gaat de codering in zijn werk?

Koenig & Bauer zijn al jarenlang expert op het gebied van codering en beschikken dan ook over diverse machines om professionele codering te bewerkstelligen. Met geavanceerde etiketteermachines is het dan ook mogelijk om jouw producten te voorzien van een uniek label, waar niet slechts vluchtig over nagedacht is. De authentieke codes zullen bovendien te allen tijde voldoen aan de richtlijnen voor codering en hebben daarnaast geen effect op de kwaliteit van het product, zoals je misschien bij voedingsmiddelen zou vermoeden. Ook hiervoor geldt dat er voldaan wordt aan de coderingsrichtlijnen én de veiligheidsvoorschriften die opgesteld zijn voor voeding.

Ga de samenwerking aan!

Ben jij geïnteresseerd geraakt in een transparante, betrouwbare en professionele samenwerking met Koenig & Bauer? Aarzel dan niet langer, maar neem een kijkje op de website voor meer informatie over onze diensten voor uiteenlopende toepassingsgebieden!

http://coding.koenig-bauer.com/nl/