Internet Marketing Gids
Image default
Online marketing

Met Your Business Online doe je goede zaken

Your Business Online is gespecialiseerd in social media marketing; Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat en LinkedIn. Als je een partner zoekt om je te ondersteunen qua Facebook marketing, is Your Business Online een uitstekende partij.

Het bedrijf werd in 2011 opgericht door Dirk Foesenek en Joeri Peeters. Beiden hebben de studie commerciële economie aan de Avans Hogeschool Breda voltooid. Inmiddels is er een team van tien mensen werkzaam om alle klanten dagelijks optimaal van dienst te zijn.

Stuk voor stuk weten de medewerkers alles van social media en de impact die een goed gebruik ervan kan hebben. Your Business Online werkt nauw samen met de betreffende media zelf. De lijntjes zijn dus kort en de knowhow is helemaal up-to-date. Over resultaten die behaald zijn voor huidige relaties, kan het Your Business Online-team je informeren.

Uitbesteden van social media

Waarom zou je Facebook uitbesteden? Op deze vraag zijn meerdere antwoorden te geven. Het kan je niet alleen tijd besparen maar ook nog eens bijzonder veel opleveren! Belangrijk is in ieder geval te weten dat Facebook wereldwijd het grootste social media-platform is. De bijna 11 miljoen Nederlandse gebruikers zijn veel online. Kortom jouw doelgroep zit op Facebook, ga daar maar vanuit. Mensen bereiken is één ding, hun aandacht continu vasthouden is een tweede punt. Om dat voor elkaar te krijgen, moet je op de hoogte zijn van Facebook-trends en ontwikkelingen én je klanten regelmatig verrassen met nieuwe Facebook-acties, -berichten en -foto’s.

We horen je nu denken “Waar haal ik de tijd vandaan om dat te doen?”. Die tijd kan ook onze tijd zijn. Als je besluit Facebook voortaan uit te besteden aan Your Business Online, zorgen wij voor de essentiële updates. Ben je benieuwd hoe een en ander er in de praktijk uit kan zien? We vertellen je er graag alles over. Your Business Online is telefonisch te bereiken via nummer 076-8897629. Als je liever een mail stuurt, kun je die richten aan info @ yourbusinessonline. nl. Of kom gewoon eens langs voor een goede kop koffie!

https://www.yourbusinessonline.nl/