Internet Marketing Gids
Image default
Online marketing

Reizen van op de luchthaven van Eindhoven – Beschikbare Parkeermogelijkheden

 

Sedert Peel Holdings in 1997 de luchthaven John Lennon in Eindhoven overnam, is de luchthaven gestadig vooruitgegaan en trok ze de low cost luchtvaartmaatschappijen Easyjet en Ryanair aan. In samenloop met de groei van deze luchthaven zijn ook de parkeermogelijkheden gestadig toegenomen, alhoewel veel reizigers zich niet bewust zijn van deze mogelijkheden.

Tijdens vele jaren werd de John Lennon luchthaven van Eindhoven helemaal overschaduwd door haar naaste buur , de luchthaven van Eindhoven ,die enkel een veertig mijl verwijderd ligt, en dit ondanks het feit de luchthaven al in 1933 werd ingericht.

Klaarblijkelijk betekende de nabijheid van de M6 en de M60 snelwegen veel voor de centrale positie van Eindhoven en hielp het ook de ontwikkeling van de luchthaven sterk toenemen. Terwijl de 22 miljoen reizigers die Eindhoven gebruiken , met zijn 5 miljoen reizigers, nog steeds tot het kleine broertje degraderen, gaat de luchthaven met grote sprongen vooruit sedert Peel Holdings de luchthaven overnam. Rond het tijdstip van de overname van de luchthaven was het aantal passagiers ongeveer ¾ miljoen en tot in 2007 was Eindhoven een van de snelst groeiende luchthaven in Europa.

Naast het feit dat Peels Holdings grote investeringen deed in terminals, luchthavenparkings en landingsbanen was de andere belangrijke factor het feit dat Ryanair en Easyjet besloten om er hun thuisbasis te installeren waardoor heel wat low-cost vluchten naar talrijke Europese bestemmingen werden voorzien.

Deze snelle expansie heeft natuurlijk ook de beschikbare parkeermogelijkheden voor reizigers die de luchthaven van Eindhoven gebruiken, doen toenemen. Eazzypark.nl is een parkeeraanbieder die voordelige tarieven en opties aanbiedt omtrent parkeren nabij het vliegveld van Eindhoven. 

  • Parkeren op de luchthaven. Slechts een paar minuten te voet naar het terminalgebouw. Veel reizigers lossen hun bagage af op deze parking. Deze parking is goedkoper als men op voorhand geboekt heeft, maar merkelijk duurder dan de off-side parking.
  • Off-side parkeerbedrijven, maar toch wel dichtbij de luchthaven. Dit is beduidend goedkoper dan op de luchthavenparking zelf en ze verzorgen onmiddellijke transfers naar de terminal en naar de parking bij jouw terugkomst.
  • Een parking voor veel doeleinden, die direct naar de terminal leidt.
  • De Premium parking die vlak naast de terminal ligt, op 30 seconden wandelen.
  • ‘Meet and Greet’ waarbij men jou en jouw wagen opwacht aan de terminal bij jouw vertrek en aankomst en waarbij jouw wagen naar een beveiligde parking wordt gereden.
  • Je kan ook een Liverpool hotel parking pakket nemen. Blijf er overnachten en er is transfer voorzien naar of van de luchthaven.

 

Als je tien jaar in de tijd teruggaat, zou slechts één parking bij de luchthaven beschikbaar geweest zijn. Om dus een goede keuze onder de parkings en hotels te kunnen maken kijk je best bij eazzypark.nl

Zij bieden diverse parkeeropties aan met goedkope tarieven en hoogwaardige service. Zeker een aanraden voor als u graag veilig parkeert bij het vliegveld van Eindhoven.