Internet Marketing Gids
Image default
Dienstverlening

Meer halen uit online kanalen? Neem contact op met Your Business Online

Heb jij een professioneel account op Instagram en LinkedIn? Lanceer je nieuwe producten standaard met een hip filmpje op YouTube? Behoort adverteren op Facebook tot je vaste marketingactiviteiten?  Post je regelmatig bijzondere foto’s op Pinterest? Nee? We adviseren je een social media bureau in de arm te nemen. Your Business Online bijvoorbeeld. Dit jonge bedrijf – een enthousiast  team vol talenten! – kan direct voor je aan de slag. Your Business Online kan je helpen bij één specifieke, afgebakende campagne. Het totale pakket aan social media overnemen, behoort ook tot de mogelijkheden.

Succesvolle case

Voor Van der Valk Hotels heeft Your Business Online al veel kunnen bereiken. Circa 30 hotels, waaronder die in Nuland en Voorschoten en enkele buitenlandse vestigingen, maken gebruik van de diensten. Van der Valk Hotel Gilze – Tilburg wilde dat de juiste personen gebruik zouden maken van de juiste arrangementen. Door een slimme targeting tactiek is dat doel bereikt. Op diverse platforms worden mensen in bepaalde leeftijdscategorieën en regio’s aangesproken. Ook worden er seizoengebonden advertenties geplaatst, gericht op mensen die geïnteresseerd zijn in hotelovernachtingen. Conversiecampagnes met aantrekkelijke prijzen sluiten naadloos aan bij de personen in kwestie. Er is veel interactie en er wordt gebruik gemaakt van tekst, foto en video. De concrete resultaten van vorig jaar:

-4300 boekingen;

-conversiewaarde boven het miljoen;

-bereik 500.000+;

-websitebezoekers 65.000+;

-kosten per boeking €1,80.

Ervaring met diverse branches

Your Business Online werkt zeker niet alleen voor hotelketens. In de volgende branches hebben de social media experts ook ervaring: retail, makelaardij, online cadeauservice, chiptuning, ballonvaart, traprenovatie, automotive. Ook jouw business kan groeien met hulp van Your Business Online. Wat denk je bijvoorbeeld van:

-adverteren op YouTube bij de content die jouw specifieke doelgroep bereikt;

-inspirerende verhalen delen op Pinterest en zo 3,5 miljoen Nederlanders bereiken;

-een goed scorende Facebook campagne waarbij je de keuze hebt uit meer dan 80.000 doelgroep opties;

-Instagram inzetten als etalage voor je nieuwe producten en / of diensten.

Je bereikt Your Business Online via  076 – 88 97 629 en info@yourbusinessonline.nl.