Internet Marketing Gids
Image default
Dienstverlening

Hoe je volgens Elektricien Rotterdam een stroomstoring moet oplossen

Het is altijd vervelend wanneer je een stroomstoring hebt, je kunt dan namelijk geen gebruik maken van de elektra. Op de momenten van een stroomstoring heb je dan ook pas echt door hoeveel gebruik je normaal gesproken maakt van de elektra, de simpelste dingen kun je dan namelijk al niet doen. Denk bijvoorbeeld aan het luisteren naar de radio of het maken van een kopje koffie. Wanneer je dan ook last hebt van een storing wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf komen, Elektricien Rotterdam heeft daarom een paar stappen opgesteld die je kunt volgen wanneer je een stroomstoring hebt. Hieronder kun je daar wat meer over lezen.

Waar komt de storing vandaan?

Wanneer je last hebt van een stroomstoring is het belangrijk om snel te weten waar de stroomstoring vandaan komt, dan kun je namelijk vanuit hier handelen. Je moet namelijk anders handelen op een storing van buitenaf en een storing van binnenuit. Om erachter te komen waar de storing vandaan komt is het handig om bij de buren te kijken, wanneer zij namelijk ook geen stroom hebben zit er waarschijnlijk een storing in het buurtnet. Voor een storing in het buurtnet moet het Nationaal storingsnummer gebeld worden, een elektricien is namelijk niet bevoegd om storingen in het buurtnet op te lossen, vervolgens wordt er dan iemand van netbeheer naar je toe gestuurd. De storingen in het buurtnet zijn vaak een wat groter probleem, het kan namelijk zo zijn dat er elektradraden zijn geraakt bij graafwerkzaamheden, die is natuurlijk niet zo opgelost. Je moet er dan dus rekening mee houden dat je voor een langere tijd zonder stroom zit, sla de kaarsen dus maar in en maak er een gezellige avond van. 

Stroomstoring bij jou thuis

Wanneer de buren nergens last van hebben zit er waarschijnlijk een stroomstoring bij jou thuis, hier kun je dan wel een elektricien voor bellen. Wanneer er alleen een storing bij jou is ben je ook het snelst van de storing af. Een elektricien kan namelijk al snel zien wat er mis is met de elektra en dit dan oplossen. Vaak zit het probleem hem in de groepenkast, deze kan namelijk verouderd zijn. Doordat een elektricien al snel het probleem ontdekt kan hij dit ook snel oplossen, vaak kunnen ze dit ook direct op locatie. Op deze manier ben je dus al snel van je storing af en kun je weer genieten van de elektra.