Internet Marketing Gids
Image default
Dienstverlening

Ontdek de voordelen van digitaal toetsen

Digitaal toetsen wordt tegenwoordig steeds populairder. Veel onderwijsinstellingen en bedrijfsopleiders hebben de voordelen van deze manier van toetsen ontdekt. Het is namelijk een flexibele, veilige en efficiënte manier van examineren. Als je daarom geïnteresseerd bent in het digitaal afnemen van examens en toetsen, kies dan voor de service van Eureka Examens. In samenwerking met Paragin en Citrus Andriessen bieden zij namelijk een veilige en professionele examen software.

Wat houdt deze examen software in?

De software van Eureka Examens is veilig en uiterst betrouwbaar, de kans op fraude wordt namelijk gereduceerd. Ook niet onbelangrijk; de software is toegankelijk en overzichtelijk, zodat iedereen de kans krijgt om de voordelen van digitaal toetsen te ontdekken. Verder is de software snel en efficiënt, je hoeft namelijk maar een keer de vragen in te voeren. De software zorgt ervoor dat per onderdeel een willekeurige vraag wordt getoond. De examen software bestaat uit diverse soorten vragen, waaronder:

  • Meerkeuzevragen;
  • Open vragen;
  • Hotspotvragen;
  • Sorteervragen;
  • Cases.

De software is ontwikkeld en wordt beheerd door partners en datacenters met een ISO 27001-certificaat. De specialisten zorgen ervoor dat alles wordt aangepast aan de actuele wet- en regelgeving, zoals de AVG-wet. Het afnemen van de examens gebeurt in een afgeschermde omgeving, waarbij de computers fraude preventief zijn ingericht. De kandidaten kunnen dus alleen werken in de digitale omgeving.

Neem contact op met de specialisten voor meer informatie

Met deze prachtige software hebben deze specialisten zich de laatste jaren ontwikkelt tot een professioneel examenbureau. Zij hebben laten zien dat digitaal toetsen een makkelijke manier van examineren is. Deze vorm van toetsen biedt vele voordelen. Wil je meer informatie? Neem dan gerust eens contact op met deze specialisten. Zij zijn te bereiken via de contactgegevens die je op de website vindt. Schakel de hulp in van dit examenbureau en ontdek de voordelen van digitaal toetsen!