Internet Marketing Gids
Image default
Dienstverlening

Het belang van een schoonmaakbedrijf in Eindhoven

De impact van een schone werkplek wordt vaak over het hoofd gezien, maar het hebben van een schone werkomgeving heeft een grote impact op uw werknemers en uw succes als bedrijf. Zijn 3 belangrijke redenen samengevat waarom schoonmaken belangrijk is op uw werk.

1. Poetsen voorkomt de verspreiding van bacteriën en virussen

Een alarmerend aantal onderzoeken benadrukt de verbluffende statistieken van bacteriën en ziektekiemen binnen de gemiddelde werkplek, met het gemiddelde bureau dat nu meer dan 10 miljoen bacteriën herbergt (400 keer meer ziektekiemen dan een toiletbril). Dit kost bedrijven veel geld vanwege het hoge ziekteverzuim. U kunt de verspreiding van ziektekiemen verslaan door oppervlakken en voorwerpen regelmatig te desinfecteren met de juiste chemicaliën en desinfectiemiddelen van ziekenhuiskwaliteit. Neem contact op met Schoonmaakbedrijf van Iersel in Eindhoven voor meer informatie over hoe u de verspreiding van ziekten en bacteriën binnen uw bedrijf kunt tegengaan

2. Werknemers werken beter op een schone werkplek

Met een gemiddelde werknemer die meer dan 8 uur per dag op kantoor doorbrengt, kunnen ze gerust zeggen dat ze hun werkplek als een tweede thuis beschouwen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat werknemers zich prettig voelen in hun werkomgeving. Onderzoek toont aan dat een schoon, opgeruimd kantoor positieve gevoelens oproept bij werknemers, terwijl een onrein, ongeorganiseerd kantoor negatieve emoties oproept. Voor uw bedrijf in Eindhoven kunt u daarom een Eindhovens schoonmaakbedrijf in de hand nemen.

3. Werknemers zijn productiever op de werkplek

Uit steeds meer onderzoek blijkt dat schone kantoren de productiviteit van werknemers helpen verhogen, terwijl rommelige, onreine werkplekken de mentale middelen van mensen verminderen en daardoor hun volharding in het voltooien van taken verminderen. Het is bewezen dat een schone werkomgeving de productiviteit van werknemers verhoogt door: meer focus en concentratie, minder stress, minder verspilde tijd en meer moreel van werknemers. Onderschat de impact van een schone werkplek niet.

Om deze reden kunt u het best een schoonmaakbedrijf in Eindhoven in de hand nemen. Interesse? Neem dan eens contact op met Schoonmaakbedrijf van Iersel.

https://schoonmaakbedrijfvaniersel.nl/schoonmaakwerk-eindhoven/